Misset Horeca Dag van het Bier

Gebrouwen voor horecaondernemers

Bier speelt een steeds belangrijkere rol bij de verwachtingen die een gast van een horecaonderneming heeft. Misset Horeca is ervan overtuigd dat je met bier waarde toevoegt aan- en verschil maakt in jouw zaak. Daarom organiseren wij de Dag van het Bier op maandag 9 september. De Dag van het Bier is het kennisevent, dat volledig in het teken staat van bier. Iedere horecaprofessional die meer wil halen uit bier, laat zich een dag lang onderdompelen in alle facetten van bier.

Hoe stel je een bierkaart samen, hoe neem je gasten mee in de smaken van bier, welke alcoholvrije bieren moet je voeren en hoe tap je nou het beste bier? Deze en meer onderwerpen zullen in leerzame sessies de revue passeren. De grootste bierkenners van Nederland, van trainers tot ondernemers en sommeliers, zullen hun kennis en ervaringen delen.

De Dag van het Bier is voor horecaprofessionals uit de branche die met bier werken of er meer mee willen doen. Van restaurant tot hotel, van café tot brasserie; in toegankelijke sessies zullen diverse facetten van het product bier besproken worden.

Pepijn van der Waa over:
Dit is de meerwaarde van een biersommelier

De biersommelier is een niet te stuiten fenomeen in opkomst. Steeds meer mensen halen hun diploma en er is ook steeds meer vraag naar kennis over bier. Maar welke meerwaarde kan een biersommelier bieden? Nederlands Kampioen Biersommelier 2018 Pepijn van der Waa gaat dieper in over de meerwaarde van een biersommelier op elk niveau. Van restaurant tot (eet)café.

Over dit event:

  • Keuze uit 14 biersessies

  • Uniek kennis-event

  • Voor ambitieuze bierpro’s

De details

Datum:9 sep 2019 (maandag)
Locatie:Utrecht
Tijd:de hele dag!
Tickets:via de website
Meer info

Ook op de bieragenda:

Direct contact

Direct een proeverij regelen, een offerte opvragen of afspreken? Neem contact op en je krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

    *Beschermd door reCAPTCHA. Google Privacy Policy & Service voorwaarden zijn van toepassing.

      *Beschermd door reCAPTCHA. Google Privacy Policy & Service voorwaarden zijn van toepassing.