Loading...
Beste Biersommelier van Nederland2018-12-30T11:01:30+02:00

Nederlands Kampioen Biersommelier!

Nederlands Kampioen Biersommelier

Super! Meedoen aan het 1e Nederlands Kampioenschap Biersommeliers, en dan gewoon winnen! Ik ben al jaren bezig met bier. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed zeg maar. Vrienden en familie (en collega’s) weten dat het niet altijd makkelijk is om zelfstandig te werken als Biersommelier. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om mijn instinct te volgen en te doen wat ik leuk vind. Voor mij is het overbrengen van mijn passie, kennis en enthousiasme voor bier op anderen altijd een persoonlijke missie geweest. Deze titel is echt een geweldige opsteker en een hele prettige erkenning voor mijn werk! Iedereen bedankt voor de support!

Op naar het WK in Italië!

Meer info over het NK, de wedstrijd en de uitslagen kun je lezen in het persbericht hiernaast. Nieuwsgierig naar mijn werk? Ga naar Home

Lees hier meer over het NK! | Persbericht