Bier & foodpairing

Bierproeverij met bijpassende happen

Gelukkig zien steeds meer mensen bier als een volwaardige drank die je ook best aan tafel kunt serveren. Net zoals bij wijn kun je, met wat basiskennis, het combineren van bier en gerechten naar een hoog niveau brengen! Deze proeverij is laagdrempelig opgezet, maar wel voor fijnproevers. Je ervaart hoe bier samen gaat met uiteenlopende smaken in eten en je leert meer over het combineren van bier en spijs. We proeven verrassende combinaties (en beloofd; geen borrelnoten of kaasstengels).

Hoe een proeverij eruitziet is afhankelijk van de gelegenheid, groep en locatie. Flexibel dus. Na het doen van een aanvraag ontvang je een offerte op maat met enkele opties waaruit gekozen kan worden. Heb je nog geen locatie op het oog? In Amsterdam werk ik samen met een aantal locaties waar een proeverij kan plaatsvinden. Buiten Amsterdam zijn er via mijn netwerk van bierpartners ook veel mogelijkheden!

Als je op zoek bent naar een originele invulling van een borrel of een uitje dan is deze optie iets voor jou. Voor iedereen die op een leuke en ontspannen manier wat meer te weten wil komen over bier en spijs. De ideale invulling voor een uitje met een groep vrienden of als verrassend bourgondisch evenement. Er zijn weinig gelegenheden waar een mooi glas bier niet goed bij past. BrewTaste verzorgde  al talloze proeverijen op de meest uiteenlopende plekken. Een vrijdagmiddagborrel op kantoor, een uitje met familie of vrienden of iets anders te vieren? Ik regel dat er genoeg lekker bier te proeven is.

Handig om te weten

  • Volledige bierbeleving

  • Gekoeld bier & glaswerk

  • Inhoud proefglazen: 15 cl

  • Bijpassende happen

De details

Vanaf:10 personen
Duur:vanaf 1,5 uur
Aantal bier:op maat
Prijs vanaf:€32,50 p.p.
Offerte aanvragen