Bier en kaas proeverij

De lekkerste bier en kaascombinaties

Iedereen kent er wel iemand die echt helemaal gek is van kaas. Zo iemand waarbij je een bepaalde waas voor de ogen ziet trekken als je alleen al over kaas begint te praten. Logisch ook, kaas is gewoon lekker. Zeker als je je realiseert dat het nog lekkerder kan met een bijpassend glas bier! In deze proeverij kom je van alles te weten over hoe bier en kaas het beste met elkaar kunnen worden gecombineerd. Want dat bier en kaas een match made in heaven zijn, dat verzeker ik je. De hoeveelheid smaken die in bier te vinden zijn passen geweldig bij de diversiteit in smaak en karakter van kaas.

De invulling van deze proeverij is deels afhankelijk van de gelegenheid, groep en locatie. Flexibel dus. Na het doen van een aanvraag ontvang je een offerte op maat met enkele opties waaruit je kan kiezen. Heb je nog geen locatie op het oog? In Amsterdam werk ik samen met een aantal locaties waar een proeverij kan plaatsvinden. Buiten Amsterdam zijn er via mijn netwerk van bierpartners ook veel mogelijkheden!

Wat voor bier gaat goed met kaas? Eigenlijk is het een simpel antwoord. Alle soorten kaas gaan goed met bier. Je moet er alleen wel even je best voor doen om die perfecte combinatie te zoeken. Gelukkig zijn er talloze mooie brouwerijen die goed bier maken! Soms is het zelfs een hele opgave om een mooie bierselectie te maken, omdat kiezen niet makkelijk is. Eigenlijk echt een luxe probleem dus. Hoe dan ook, de bieren die je proeft in een sessie met BrewTaste zijn altijd van de hoogste kwalilteit en zorgvuldig geselecteerd door biersommelier Pepijn.

BrewTaste verzorgde  al talloze proeverijen op de meest uiteenlopende plekken. Een vrijdagmiddagborrel op kantoor, een uitje met familie of vrienden of iets anders te vieren? Als je op zoek bent naar een originele proeverij of een leuke verrassing voor dat ene kaasmonster dan is deze service iets voor jou.

Handig om te weten

  • Volledige bierbeleving

  • Gekoeld bier & glaswerk

  • Inhoud proefglazen: 15 cl

  • Bijpassende kaasselectie

De details

Vanaf:10 personen
Duur:+/- 2 uur
Aantal bier:op maat
Prijs vanaf:€29,50 p.p.
Offerte aanvragen