Bierproeverij op locatie

Bierproeverij voor elke gelegenheid

Als je op zoek bent naar een originele invulling van een borrel of een uitje dan is een bierproeverij iets voor jou. Er zijn weinig gelegenheden waar een mooi glas bier niet goed bij past. BrewTaste verzorgde  al talloze proeverijen op de meest uiteenlopende plekken. Een vrijdagmiddagborrel op kantoor, een uitje met familie of vrienden of iets anders te vieren? Ik regel dat er genoeg lekker bier te proeven is.

Hoe een proeverij eruitziet is afhankelijk van de gelegenheid, groep en locatie. Flexibel dus. Na het doen van een aanvraag ontvang je een offerte op maat met enkele opties waaruit gekozen kan worden. Heb je nog geen locatie op het oog? In Amsterdam werk ik samen met een aantal locaties waar een proeverij kan plaatsvinden. Buiten Amsterdam zijn er via mijn netwerk van bierpartners ook veel mogelijkheden!

Er zijn alleen al in Nederland zoveel mooie brouwerijen die goed bier maken! Soms is het zelfs een hele opgave om een mooie bierselectie te maken, omdat kiezen niet makkelijk is. Eigenlijk echt een luxe probleem dus. Hoe dan ook, de bieren die je proeft in een sessie met BrewTaste zijn altijd van de hoogste kwalilteit en zorgvuldig geselecteerd.

Iets te eten bij de proeverij? We bieden een ruim aanbod aan lekkere happen.

Handig om te weten

  • Volledige bierbeleving

  • Gekoeld bier & glaswerk

  • Inhoud proefglazen: 15 cl

  • Borrelplank of pairings optioneel bij te boeken

De details

Vanaf:10 personen
Duur:vanaf 1,5 uur
Aantal bier:op maat
Prijs vanaf:€19,50 p.p.
Offerte aanvragen