Loading...
Voor Professionals2018-08-11T12:51:20+00:00

Bieradvies en -training door BrewTaste

Biertrainingen die werken.

Kennis is macht...

Het aanbod van bier is de laatste jaren explosief gegroeid. Als horecaondernemer heb je tegenwoordig al gauw meer dan 15 bieren in je assortiment. Maar verkoopt het ook?

Brewtaste verzorgt personeelstrainingen en biedt strategisch advies om het rendement en onderscheidend vermogen van jouw onderneming te verhogen. Denk hierbij aan:

  • Strategisch advies over bierassortiment, menukaart en inkoop
  • Workshops bierbehandeling, tappen en schenken
  • Verkoop- en communicatietraining
  • Basiskennis bier (brouwproces, verschillende stijlen, proeftechnieken)

Elke training wordt op maat samengesteld en indien gewenst op de eigen werkvloer gegeven. BrewTaste biedt een gevarieerd aanbod van trainingsmodules die specifiek voor de horeca zijn ontwikkeld.

Wil je je laten zien wat je in huis hebt aan je gasten en je onderscheiden van de concurrentie? Ik kom graag op de koffie om de mogelijkheden voor biertrainingen en advies te bespreken!

“Speciaalbier biedt kansen, maar investeren in kennis is noodzakelijk”

Conclusie Onderzoek Entree Magazine, oktober 2017

“Bierdrinkers vinden in de horeca een ruim aanbod van bieren (van de tap) belangrijk”

Nationaal Bieronderzoek, 2017

“Aantal bierbrouwers in Nederland meer dan vervijfvoudigd in de afgelopen 10 jaar”

nederlandsebiercultuur.nl, 2018

“Onze dank gaat uit naar Pepijn van der Waa, biersommelier extraordinaire die ons begeleid heeft bij het samenstellen van de nieuwe bierkaart. Pepijn toont veel creativiteit zonder het zakelijk element uit het oog te verliezen. Hij is bovendien een fijn mens waarmee het prettig samenwerken is.”

Michael Bruynse, Café Zilt Amsterdam

Nu contact opnemen voor een vrijblijvende afspraak: